Zákaznická podpora:obchod@wood-partner.cz

Zdravé sezení na rostoucích židlích

ZDRAVÉ SEZENÍ NA ROSTOUCÍCH ŽIDLÍCH LUCA A SANDY

 

Každá dnes vyráběná, kvalitní, dřevěná rostoucí židle musí nabízet svému uživateli především pohodlí.Mnoho z nás již vlastní rostoucí židli. Nabídka konkurence je pestrá a odlišit kvalitní výrobek od toho méně kvalitního nemusí být jednoduché.

Firma WOOD PARTNER s.r.o. Vám nabízí tu nejlepší alternativu. Rostoucí dřevěné židle WOOD PARTNER LUCA a SANDY s patentovaným, ergonomicky tvarovaným sedákem poskytují svému uživateli pohodlné a především zdravé a správné sezení od útlého věku až do dospělosti. Kolik z nás dospělých dnes ovládá zásady správného sezení? Nezačaly naše špatné sedací návyky už v dětství tím, že jsme seděli na deskách? Nejsou právě tyto špatné návyky příčinou našich bolestí zad?

Řada výrobců nebo prodejců se touto myšlenkou nezabývá a prodejem rostoucí židle jejich veškerá starost o zákazníka končí.

Přístup naší rodinné firmy WOOD PARTNER je v tomto směru zcela odlišný a do jisté míry stále kreativní.

Společnost WOOD PARTNER s.r.o. dřevěné rostoucí ergonomické židle stále vyvíjí, vylepšuje a doplňuje o další zařízení, které je možno k židli přikoupit. Spoluprací s odborníky v oboru fyzioterapie a dětského lékařství získávají naše rostoucí židle originální doplňky, které umožňují jejich využití od útlého mládí až do seniorského věku.

Pořizovací cena našich rostoucích židlí LUCA a SANDY je vzhledem k délce jejich praktického využití velice příznivá. Existují samozřejmě levnější varianty rostoucích židlí, které však vůbec neřeší správné sezení či ergonomii. Ekonomický profit je jedinou myšlenkou vloženou do tohoto konkurenčního výrobku.

Co ale s rostoucí židlí až nám dítě povyroste? Bude k pohodlnému užívání našemu dítěti stačit pouze odstranit zábranu – malý stolek a přenastavit výšku ergonomického sedáku a podnožky? Možná ano, ale určitě to z pohledu uživatele nebude ideální.

Řešením mohou být dřevěné rostoucí ergonomické židle LUCA a SANDY zakoupené na e-shopu www.rostoucizidle.cz